Waarom 1 huis per dag?
Al gauw was ik tot de conclusie gekomen, dat wij geen take away kunnen doen. Doordat zouden we flink wat aanpassingen moeten doen onder andere heel veel plastic aanschaffen, daarbij zijn de kosten erg hoog en de marges erg klein . Daar was nog een vraag hoe komt het uit de verpakking en hoe komt het op de goede manier op tafel? Wij zijn een klein restaurant en heel erg persoonlijk, dit is niet wat Cunst is en wie ik ben. Ik hou van de connectie tussen mij en mijn gasten. Eten is genieten en verbintenis en hoe krijg je dat gevoel thuis op tafel. Toen kwam dit idee voorbij, door een bevriende kunstenaar Giorgi shengelia. Hij vroeg me een gerecht te maken en zodoende kwam ik erachter wat ik wilde, tijdens de lock down. Bij de gasten thuis komen, de tafel dekken en tot op het laatste moment betrokken te zijn. In de tajine blijft het hoofdgerecht perfect op temperatuur en zo kan ik er voor zorgen dat u thuis dineert op het niveau wat u gewend bent bij ons in het restaurant. En geniet ik van "mijn passie" en "mijn werk" en heb ik toch nog persoonlijk contact met mijn gasten en hoop ik u een fijne culinaire avond te bezorgen.