DINERSUGGESTIES
Wij van restaurant Cunst© stellen alles in het teken van eerlijke en landelijke producten, bij voorkeur uit onze eigen omgeving. We gaan in culinair opzicht zo veel mogelijk uit van biologisch.
Wij koken met Wieringer Weiderund, Berkshire big, duurzaam lam, duurzaam gevangen vis, biologische scharrelkippen. Verder werken we met seizoensgroenten van het land en halen we onze kazen vanuit kaasspeciaalzaken voor de beste kwaliteit.
IN SCHAALTJES OP TAFEL:
Cunst© CON LA FAMIGLIA - 3 gangen € 39,50 p.p.
( kan ook als buffet geserveerd worden)
Voorgerecht ( € 9,50 )
Uit te breiden met:
Anti Pasti voorgerecht € 9,95 p.p.
Scroppino € 7,50 p.p.
sorbetijs van limoen, opgeklopt eiwit, wodka en prosecco (verkoeling tussen voor- en hoofdgerecht)
Chefs keuze Cunst© - 3 gangen € 39,50 p.p.
(In schalen op tafel en kan ook als buffet geserveerd worden)
Voorgerecht ( € 7,50 )
DINER MET VERGETEN GROENTEN – 3 gangen € 39,50 p.p.
Dit menu serveren wij alleen in schalen op tafel
Soep van topinamboer met verse truffel
Salades op tafel
Warme gerechten
Dessert: Chocoladetaartje met een confiture van oerbiet
Cunst© FESTIVAL MENU € 49,50 p.p. (vanaf 60 personen)
Vanuit de pizza oven: diverse soorten pizza
Van de grill:
Kipsaté met satésaus
Ambachtelijke runderhamburgers
Vis uit de buitenkeuken:
Gamba’s gewokt en met knoflook gemarineerd
Zalm ingepakt met prei, venkel en citroen
Saladebuffet:
Kleurensalade van diverse biologische groenten
Couscoussalade met munt, limoen en fetakaas
Tomatensalade met olijven, mozzarella en rode ui
Aardappelsalade
WALKING DINNERS ( min. 30 personen) U bent niet gebonden aan een zitplaats of tafel.
Cunst© Walking dinner € 39,50 p.p.
Cunst© BARBECUES
BBQ 1 € 27,50 p.p. (De salades en het brood zetten wij op tafel en de gerechten van de BBQ plaatsen we op een buffet )
Salades
BBQ 2 € 34,50 per persoon
(De salades en het brood plaatsen wij op tafel en de gerechten van de BBQ zetten we op een buffet )
Salades
BBQ /Grill
Bijbehorend
Dessert: Bespreekbaar dessert € 8,50
BBQ € 34,50 per persoon.
(Alle gerechten serveren wij in schalen op tafel )
Salades
Vlees
Wij werken uitsluitend met Wieringerweide rundvlees. Door alles zo dicht mogelijk bij de natuur te houden is het vlees van deze dieren niet alleen lekkerder, maar ook gezonder!
Vis
Groenten
Bijbehorend
Dessert:
Uitgeserveerde diners:
OM MEE TE BEGINNEN:
Amuses, geserveerd op allerlei servies (min 20 stuks per soort ) (€ 4,75 per stuk)
Pure smaken, mooie producten in klein formaat:
Verrassing menu van de dag € 29,50 ( 3 gangen)
Onze chef stelt op basis van dagverse producten een menu samen. U kunt natuurlijk wel dieet of vegetarische wensen doorgeven.
Dinersuggesties ( vanaf 15 personen, graag voor iedereen dezelfde keuze, uitgezonderd speciale diëten of vegetarische wensen)
3 gangen: € 29,50
4 gangen: € 37,50
5 gangen: € 44,50
VOORGERECHTEN
Carpaccio van gepofte oerbiet met geitenkaas en salade van rucola, waterkers en appel afgelakt met balsamicostroop
Tartaar van king krab met crème van avocado en een kruidensalade geserveerd met wasabimayonaise
Gebraden boerderijeend met gebakken akkerchampignons op een salade van de koude grond met een bramen-tuinkersdressing
Torentje van gemarineerd weiderund met salade van rucola, basilicum, overjarige kaaskrullen, walnoten- en basilicumolie
Gekonfijte kalfslende met rauwe tonijn, een salade van diverse kruiden en een antibiose van tomaat
SOEP
Op appelhout gerookte pompoensoep met schuim van boerenkarnemelk
Topinamboer (aardpeer) soep met vers geschaafde zomer- of wintertruffel
Tomatensoep
Soep van Noordwijkse garnalen met tartaar van Noordzee kabeljauw en gebakken coquille
TUSSENGERECHTEN
Gebraden half kwarteltje omwikkeld met Berkshire panchetta, groene asperge en jus van gevogeltebouillon
In de oven gerookte wilde zalm met asperge en een saffraan-Hollandaise saus (witte asperges serveren we alleen in het seizoen, buiten het seizoen serveren we groene asperges)
HOOFDGERECHTEN
Groenten pakketje gevuld met roergebakken seizoensgroenten in een jasje van kool op een pasta met saus van gepofte tomaat (vegetarisch)
Gebakken runderlende met gekonfijte truffelaardappels en gebakken seizoensgroenten met een saus van rode wijn
Filet van Berkshire varken uit de houtoven truffelaardappels, gebakken seizoensgroenten en een saus van rozemarijn en tijm
Gebakken Noordzee kabeljauw met risotto, gebakken wilde spinazie en saus van schaaldieren
Gegrilde zeebaars met eier tagliatelle met roergebakken paksoi en een schuimige Beurre Blanc saus
NAGERECHTEN
Tartetartin met huisgemaakt vanille-ijs
Crème brulee van steranijs en kardemom met appelsorbetijs
In rode peper en basilicum gemarineerd rood fruit met oma’s vanille hangop en boerenyoghurt ijs
Chocoladetaartje met een saus van bramen en witte chocolade-ijs
In witte wijn en vanille gemarineerde peer met krokante rietsuikerstengel en bloedsinaasappel sorbetijs
KIDSTABLE (€ 9,50 p.p.)
Voor de kinderen verzorgen wij een zogenaamde kidstable, met tijdens de borrel popcorn en chips.
Tijdens het diner kunnen we een gerechtje naar wens verzorgen zoals: biologische poffertjes met boerenboter en poedersuiker of oma frieten met een scharrel hotdog en rauwkost.
IJsje op een stokje toe.
Graag horen wij vooraf uw keuze.
Alle desserts nog even op een rij:
Dessert in buffetvorm (€ 9,95 p.p.):
Bovendien staan wij open voor al uw ideeën. We horen het graag van u!
Wij van restaurant Cunst© stellen alles in het teken van eerlijke en landelijke producten, bij voorkeur uit onze eigen omgeving. We gaan in culinair opzicht zo veel mogelijk uit van biologisch.
Wij koken met Wieringer Weiderund, Berkshire big, duurzaam lam, duurzaam gevangen vis, biologische scharrelkippen. Verder werken we met seizoensgroenten van het land en halen we onze kazen vanuit kaasspeciaalzaken voor de beste kwaliteit.
IN SCHAALTJES OP TAFEL:
Cunst© CON LA FAMIGLIA - 3 gangen € 39,50 p.p.
( kan ook als buffet geserveerd worden)
Voorgerecht ( € 9,50 )
- Verse buffelmozzarella met pomodoritomaten geserveerd met brood en olijfolie
- Filletto de Manzo: gebakken ossenhaas met kruiden
- Tonijn gemarineerd met soja en sesam
- Napolitaans gekruide Beenham on the spot gesneden
- Saltimbocca di Pollo (kip met parmaham en salie)
- Hele zalm gebakken in de oven met witte wijn saus
- Gegrilde groente zoals aubergine, courgette, paprika
- Gegrilde aardappeltjes met rozemarijn.
- Pasta met pesto, zachte geitenkaas en zongedroogde tomaatjes.
- Groene salade met pijnboompitjes en honing Balsamicodressing
- Mediterrane salade met artisjokharten, zongedroogde tomaatjes en haricot verts
- Italiaans brood
- Tiramisu
Uit te breiden met:
Anti Pasti voorgerecht € 9,95 p.p.
- Carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
- Vitello Tonnato (dungesneden kalfsvlees met een mayonaise van tonijn)
- Verse buffelmozzarella met pomodoritomaten
- Pesto van olijven en zontomaat
Scroppino € 7,50 p.p.
sorbetijs van limoen, opgeklopt eiwit, wodka en prosecco (verkoeling tussen voor- en hoofdgerecht)
Chefs keuze Cunst© - 3 gangen € 39,50 p.p.
(In schalen op tafel en kan ook als buffet geserveerd worden)
Voorgerecht ( € 7,50 )
- Salade van mini-wortel, witlof, radijs, biet met krokante Parmaham en boerenkaaskrullen met een crèmedressing van venkel
- Runderzijlende gemarineerd in knoflook en rozemarijn daarna in zijn geheel gebraden
- Groene seizoensalade van het boerenland aangemaakt met appel-salie azijn
- Salade van aardappel uit de Haarlemmermeer met scharrelei en Amsterdamse uien
- Noordzee vis naar gelang het seizoen lijngevangen
- Gebakken kabeljauw met een saus Noordzeegarnalen
- Gevogelte stoof met knolselderij en pastinaak gestoofd in rode wijn
- Geroosterde biologische landgroenten met gepofte knoflook en rozemarijn tijmolie
- Aardappel uit de streek gegratineerd met boerenkaas
- Diverse soorten biologisch brood geserveerd met grove boerenboter met Noordzeezout
- Appeltje uit de oven met boerenyoghurtijs
DINER MET VERGETEN GROENTEN – 3 gangen € 39,50 p.p.
Dit menu serveren wij alleen in schalen op tafel
Soep van topinamboer met verse truffel
Salades op tafel
- Oerbiet met geitenkaas en salade van Barbarakruid en noten
- Salade van zomerpostelein en zoetzuur van gele peen, pijnboompitten en knoflook kruidenvinaigrette
- Wilde spinaziesalade met Bastiaansblauw en gerookte amandelen, huisgedroogde tomaten van het land met lamellen van gele en groene courgette
Warme gerechten
- Van de houtskoolgrill gebakken Berkshire entrecotes gemasseerd met mosterd, boomgaardhoning en kruiden
- Weide runderzijlende, in zijn geheel gebraden en ingesmeerd met kruidenolie
- Uit onze eigen smoker à la minute gerookte wilde zalm, geserveerd met een schijfje citroen
- Pasta met snijbiet , Sint Jantsui, basilicum en portobello
- Pastinaak met saus van beurre blanc
- Geroosterde truffelaardappels met oerzeezout en kruiden crème-fraiche
Dessert: Chocoladetaartje met een confiture van oerbiet
Cunst© FESTIVAL MENU € 49,50 p.p. (vanaf 60 personen)
Vanuit de pizza oven: diverse soorten pizza
Van de grill:
Kipsaté met satésaus
Ambachtelijke runderhamburgers
Vis uit de buitenkeuken:
Gamba’s gewokt en met knoflook gemarineerd
Zalm ingepakt met prei, venkel en citroen
Saladebuffet:
Kleurensalade van diverse biologische groenten
Couscoussalade met munt, limoen en fetakaas
Tomatensalade met olijven, mozzarella en rode ui
Aardappelsalade
WALKING DINNERS ( min. 30 personen) U bent niet gebonden aan een zitplaats of tafel.
Cunst© Walking dinner € 39,50 p.p.
- Carpaccio van gepofte oerbiet afgelakt met Balsamicostroop met een salade van geitenkaas van Van Dorp en waterkers.
- Soep van topinamboer (vergeten groente) met geschaafde truffel
- Uit onze eigen smoker à la minute gerookte wilde zalm geserveerd met een schijfje citroen.
- Haarlemmermeers lam op een mousseline van Meerlander aardappel met gebakken snijbiet
- Kaasplankje met kazen uit de Haarlemmermeer en dun gesneden notenrozijnenbrood
- Gekarameliseerde appel met brownies met hazelnoten en homemade vanille-ijs
- Insalata caprese
- Vitello Tonnato
- Pappa al pomodoro
- Fitetto al gorgonzola dolce patate al forno
- Saltimbocca di pollo
- Dorata salsa di gamberetti
- Crema brulatta
Cunst© BARBECUES
BBQ 1 € 27,50 p.p. (De salades en het brood zetten wij op tafel en de gerechten van de BBQ plaatsen we op een buffet )
Salades
- Aardappelsalade met bieslook en mosterd
- Groene salade met croutons, geitenkaas en een dressing van groene kruiden
- Komkommersalade met dille en yoghurt
- Tomatensalade van pomodori tomaten met zongedroogde tomaatjes en bieslook
- Zalmfilet in zilverfolie verpakt met witte wijn en grove peperkorrels
- Gekruide kipdrumstick
- Shaslick
- Huisgemaakte runderhamburgers
- Maïskolven
- Huisgemaakte sauzen
- Kruidenboter, boerenroomboter en tapenades
- Diverse soorten biologisch brood
BBQ 2 € 34,50 per persoon
(De salades en het brood plaatsen wij op tafel en de gerechten van de BBQ zetten we op een buffet )
Salades
- Frisse koolsalade met appel, walnoot en witte kool
- Pastasalade met gedroogde tomaatjes, basilicum en Parmezaanse kaas
- Tomaat, mozzarella en basilicumsalade
- Frisse komkommersalade
BBQ /Grill
- Kipsaté van kippendij met originele katjangsaus
- Hollandse runderlende gemarineerd in peper, knoflook en olijfolie
- Hele gamba gemarineerd in knoflook en rode peper
- Pakketje van zalm gemarineerd in soja, limoen en knoflook.
- Hamburger van puur rundvlees
- Maïskolf met boerenboter en zeezout
- Groentenspies
- Gepofte Haarlemmermeerse aardappel met kruiden crème-fraîche
Bijbehorend
- Huisgemaakte sauzen
- Kruidenboter, roomboter en tapenades
- Diverse soorten biologische brood
Dessert: Bespreekbaar dessert € 8,50
BBQ € 34,50 per persoon.
(Alle gerechten serveren wij in schalen op tafel )
Salades
- Wilde spinaziesalade met gorgonzola, pijnboompitten, komkommer, trostomaten en een dressing van zachte mosterd
- Plankje met zelf te snijden buffelmozzarella met daarbij stevige Italiaanse trospomodori en verse basilicum, dit alles met zuivere olijfolie en een drupje balsamico uit de Mondena streek.
- Salade van rucola, parmezaan, rode ui, diverse kruiden en een kruidenolie
Vlees
Wij werken uitsluitend met Wieringerweide rundvlees. Door alles zo dicht mogelijk bij de natuur te houden is het vlees van deze dieren niet alleen lekkerder, maar ook gezonder!
- Onze eigen Berkshire Bigracks, geheel gebraden met knoflook en rozemarijn
- In zijn geheel gebraden Wieringerweide runderentrecote ingesmeerd met kruidenolie
- Dikke runderhamburger
Vis
- Huisgerookte wilde zalm, geserveerd met citroen.
- Coquille van de plancha met vers geschaafde truffel
Groenten
- Maïskolf met boerenboter en zeezout
- Groentenspies
- Gepofte Haarlemmermeerse aardappel met kruiden crème fraîche
Bijbehorend
- Huisgemaakte sauzen
- Tomatensalsa
- Diverse soorten biologische brood
Dessert:
- Bespreekbaar dessert € 8,50
Uitgeserveerde diners:
OM MEE TE BEGINNEN:
Amuses, geserveerd op allerlei servies (min 20 stuks per soort ) (€ 4,75 per stuk)
Pure smaken, mooie producten in klein formaat:
- Koningskrab en coquille, gegaard in de schelp met een schuim van cognac
- Drie lagen met tartaar van verse tomaat, echte buffelmozzarella en basilicumschuim
- Gegrilde truffelaardappel met coquille, zeezout en een plakje verse truffel
- Tartaartje van gamba met een salsa van tomaat, koriander en saffraanmayonaise
- Entrecote van Berkshire big gevuld met duxelle van paddenstoelen en rode port stroop
Verrassing menu van de dag € 29,50 ( 3 gangen)
Onze chef stelt op basis van dagverse producten een menu samen. U kunt natuurlijk wel dieet of vegetarische wensen doorgeven.
Dinersuggesties ( vanaf 15 personen, graag voor iedereen dezelfde keuze, uitgezonderd speciale diëten of vegetarische wensen)
3 gangen: € 29,50
4 gangen: € 37,50
5 gangen: € 44,50
VOORGERECHTEN
Carpaccio van gepofte oerbiet met geitenkaas en salade van rucola, waterkers en appel afgelakt met balsamicostroop
Tartaar van king krab met crème van avocado en een kruidensalade geserveerd met wasabimayonaise
Gebraden boerderijeend met gebakken akkerchampignons op een salade van de koude grond met een bramen-tuinkersdressing
Torentje van gemarineerd weiderund met salade van rucola, basilicum, overjarige kaaskrullen, walnoten- en basilicumolie
Gekonfijte kalfslende met rauwe tonijn, een salade van diverse kruiden en een antibiose van tomaat
SOEP
Op appelhout gerookte pompoensoep met schuim van boerenkarnemelk
Topinamboer (aardpeer) soep met vers geschaafde zomer- of wintertruffel
Tomatensoep
Soep van Noordwijkse garnalen met tartaar van Noordzee kabeljauw en gebakken coquille
TUSSENGERECHTEN
Gebraden half kwarteltje omwikkeld met Berkshire panchetta, groene asperge en jus van gevogeltebouillon
In de oven gerookte wilde zalm met asperge en een saffraan-Hollandaise saus (witte asperges serveren we alleen in het seizoen, buiten het seizoen serveren we groene asperges)
HOOFDGERECHTEN
Groenten pakketje gevuld met roergebakken seizoensgroenten in een jasje van kool op een pasta met saus van gepofte tomaat (vegetarisch)
Gebakken runderlende met gekonfijte truffelaardappels en gebakken seizoensgroenten met een saus van rode wijn
Filet van Berkshire varken uit de houtoven truffelaardappels, gebakken seizoensgroenten en een saus van rozemarijn en tijm
Gebakken Noordzee kabeljauw met risotto, gebakken wilde spinazie en saus van schaaldieren
Gegrilde zeebaars met eier tagliatelle met roergebakken paksoi en een schuimige Beurre Blanc saus
NAGERECHTEN
Tartetartin met huisgemaakt vanille-ijs
Crème brulee van steranijs en kardemom met appelsorbetijs
In rode peper en basilicum gemarineerd rood fruit met oma’s vanille hangop en boerenyoghurt ijs
Chocoladetaartje met een saus van bramen en witte chocolade-ijs
In witte wijn en vanille gemarineerde peer met krokante rietsuikerstengel en bloedsinaasappel sorbetijs
KIDSTABLE (€ 9,50 p.p.)
Voor de kinderen verzorgen wij een zogenaamde kidstable, met tijdens de borrel popcorn en chips.
Tijdens het diner kunnen we een gerechtje naar wens verzorgen zoals: biologische poffertjes met boerenboter en poedersuiker of oma frieten met een scharrel hotdog en rauwkost.
IJsje op een stokje toe.
Graag horen wij vooraf uw keuze.
Alle desserts nog even op een rij:
- Bespreekbaar dessert € 8,50
- Klassieke crème brûlée € 8,50
- Tiramisu € 8,50
- Aardbeien Romanov (seizoensgebonden) € 8,50
- Peer uit de oven geitenkaas met honing € 8,50
- Kaasplateau € 10,50
Dessert in buffetvorm (€ 9,95 p.p.):
- Mini tiramisu
- Brownie
- Mini tarte tartin van fruit
- Rocky road chocolade
- Kokosmakroon
Bovendien staan wij open voor al uw ideeën. We horen het graag van u!